HLF8 gemist? Shona Shukrula over het zijn van scheidsrechter en officier van justitie

HLF8 gemist? Shona Shukrula over het zijn van scheidsrechter en officier van justitie

<em>HLF8</em> gemist? <em>Shona Shukrula</em> over het zijn van scheidsrechter en officier van justitie De 30-jarige Shona Shukrula is voorbestemd om de eerste vrouwelijke arbiter in het Nederlandse betaald voetbal te worden. Ze combineert het scheidsrechters bestaan met haar baan als officier van justitie. Bij HLF8 vertelt Shona hoe ze haar banen combineert. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Verhitte discussie in HLF8 over No Blame, But Change: "Je maakt het onderwerp belachelijk" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Harry Piekema en Patrick Stoof over 50 jaar Loeki de Leeuw Bekijk deze video » HLF8 gemist? Bente zingt haar gevoelige nummer Het is goed zo Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 30-jarige Shona Shukrula is voorbestemd om de eerste vrouwelijke arbiter in het Nederlandse betaald voetbal te worden. Ze combineert het scheidsrechters bestaan met haar baan als officier van justitie. Bij HLF8 vertelt Shona hoe ze haar banen combineert.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Shona Shukrula over het zijn van scheidsrechter en officier van justitie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV