Jildou van der Bijl in Op1 over signalen Ali B: "Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk"

Jildou van der Bijl in Op1 over signalen Ali B: "Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag kwam naar buiten dat Linda de Mol al sinds de zomer van 2020 op de hoogte was van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B. Twee vrouwelijke slachtoffers hadden zich in 2020 gemeld bij de redactie van Linda Magazine. Creatief directeur LINDA, Jildou van der Bijl, reageert in Op1 op alle misstanden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jildou van der Bijl</em> in <em>Op1</em> over signalen <em>Ali B</em>: &quot;Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag kwam naar buiten dat Linda de Mol al sinds de zomer van 2020 op de hoogte was van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B. Twee vrouwelijke slachtoffers hadden zich in 2020 gemeld bij de redactie van Linda Magazine. Creatief directeur LINDA, Jildou van der Bijl, reageert in Op1 op alle misstanden. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Jildou van der Bijl"Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk, dat wij contact hadden met de twee vrouwen. Ik heb haar op het hart gedrukt dat het vertrouwelijk was, dat wilde deze vrouwen ook", Aldus Jildou van der Bijl. Ze is blij dat er toentertijd zo zorgvuldig is gehandeld en dat de media niet vroegtijdig is ingelicht. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Jildou van der Bijl geeft update over gesteldheid Linda de Mol Bekijk deze video » Creatief directeur LINDA over verklaring Jeroen Rietbergen: "De waarheid staat er niet in" Bekijk deze video » Advocaat Gerald Roethof over gevangenisstraf Jos B: "De zaak is nog niet afgerond" Bekijk deze video » Op1 gemist? Edouard van den Heuvel over oneerlijke zoektocht naar een koophuis Bekijk deze video » Ali Niknam in Op1 over verspreiden desinformatie: "Waarom treedt de overheid niet op" Bekijk deze video » Op1 gemist? Roanne van Voorst deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks Bekijk deze video »
Talkshow :
Jildou van der Bijl in Op1 over signalen Ali B: "Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk"

Reactie Jildou van der Bijl
"Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk, dat wij contact hadden met de twee vrouwen. Ik heb haar op het hart gedrukt dat het vertrouwelijk was, dat wilde deze vrouwen ook", Aldus Jildou van der Bijl. Ze is blij dat er toentertijd zo zorgvuldig is gehandeld en dat de media niet vroegtijdig is ingelicht.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jildou van der Bijl in Op1 over signalen Ali B: "Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV