René van der Gijp over Lil Kleine: "Toch een beetje verstandelijk gehandicapt"

René van der Gijp over Lil Kleine: "Toch een beetje verstandelijk gehandicapt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Rapper Lil Kleine is vandaag veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, voor het mishandelen van een man in de Amsterdamse club 'Club Oliva'. René van der Gijp reageert in VI Vandaag op de taakstraf tegen de rapper.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> over <em>Lil Kleine</em>: &quot;Toch een beetje verstandelijk gehandicapt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 28 januari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rapper Lil Kleine is vandaag veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, voor het mishandelen van een man in de Amsterdamse club 'Club Oliva'. René van der Gijp reageert in VI Vandaag op de taakstraf tegen de rapper. Tekst gaat verder onder de video. Dat zijn gekkies"Dat zijn gekkies, die zijn niet helemaal goed wijs. Die jochies zijn toch een klein beetje verstandelijk gehandicapt", aldus Van der Gijp in VI Vandaag. René is blij dat figuren zoals Lil Kleine rapper niet meer zo'n groot podium heeft en krijgt, hij vindt het uiterst triest om deze mensen op televisie te zien. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dat zijn gekkies
"Dat zijn gekkies, die zijn niet helemaal goed wijs. Die jochies zijn toch een klein beetje verstandelijk gehandicapt", aldus Van der Gijp in VI Vandaag. René is blij dat figuren zoals Lil Kleine rapper niet meer zo'n groot podium heeft en krijgt, hij vindt het uiterst triest om deze mensen op televisie te zien.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp over Lil Kleine: "Toch een beetje verstandelijk gehandicapt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV