Op1 gemist? Roanne van Voorst deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks

Op1 gemist? Roanne van Voorst deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> <em>Roanne van Voorst</em> deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Roanne van Voorst is een toekomstantropoloog en deed onderzoek naar wat ons in de slaapkamer te wachten staat. Tijdens haar ontdekkingsreis nam ze liefdespillen in en bezocht ze een robotbordeel. Over de toekomst van liefde en seks schreef ze het boek 'Met z’n zessen in bed'. Bij Op1 deelt ze haar bevindingen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jildou van der Bijl in Op1 over signalen Ali B: "Ik heb dit Linda gemeld natuurlijk" Bekijk deze video » Op1 gemist? Jildou van der Bijl geeft update over gesteldheid Linda de Mol Bekijk deze video » Creatief directeur LINDA over verklaring Jeroen Rietbergen: "De waarheid staat er niet in" Bekijk deze video » Advocaat Gerald Roethof over gevangenisstraf Jos B: "De zaak is nog niet afgerond" Bekijk deze video » Op1 gemist? Edouard van den Heuvel over oneerlijke zoektocht naar een koophuis Bekijk deze video » Ali Niknam in Op1 over verspreiden desinformatie: "Waarom treedt de overheid niet op" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Roanne van Voorst deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks

Roanne van Voorst is een toekomstantropoloog en deed onderzoek naar wat ons in de slaapkamer te wachten staat. Tijdens haar ontdekkingsreis nam ze liefdespillen in en bezocht ze een robotbordeel. Over de toekomst van liefde en seks schreef ze het boek 'Met z’n zessen in bed'. Bij Op1 deelt ze haar bevindingen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Roanne van Voorst deed onderzoek over de toekomst van liefde en seks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV