Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week bezoekt wijnkenner Ilja Gort de Auvergne, een woest niemandsland in het hart van Frankrijk. Markante figurenDe meeste bewoners hebben dit gebied verruild voor Parijs of de Côte d'Azur. Wat overbleef is een machtig groen landschap met heel veel natuur, bewoond door markante figuren. SnorIlja ontmoet onder anderen een wijnboer van bijna 98 jaar, met z'n jonge blom van 93. Om een hele lekkere kaas te proeven, beklimt hij de hoogste vulkaan van het Centraal Massief en bij een wijnvatenmaker ziet hij z'n geliefde snor bijna in vlammen opgaan. Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm Bekijk deze video » Ilja Gort drinkt per ongeluk ‘heilig water’ waar je zwanger van wordt Bekijk deze video »
Uitzending :
Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week bezoekt wijnkenner Ilja Gort de Auvergne, een woest niemandsland in het hart van Frankrijk.

Markante figuren
De meeste bewoners hebben dit gebied verruild voor Parijs of de Côte d'Azur. Wat overbleef is een machtig groen landschap met heel veel natuur, bewoond door markante figuren.

Snor
Ilja ontmoet onder anderen een wijnboer van bijna 98 jaar, met z'n jonge blom van 93. Om een hele lekkere kaas te proeven, beklimt hij de hoogste vulkaan van het Centraal Massief en bij een wijnvatenmaker ziet hij z'n geliefde snor bijna in vlammen opgaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gort over de Grens

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV