Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Andere Tijden Sport duikt deze week in de schoonheid van het skispringen en blikt terug op de olympische droom van Gerrit Jan Konijnenberg, The Flying Dutchman. Wondere wereldNederland: het platste land ter wereld. Geen wonder dat we nauwelijks een rol van betekenis spelen in de wondere wereld van het skispringen. We kennen het van Nieuwjaarsdag en van Eddie the Eagle. VliegenIn die tijd, de jaren 80, wordt een Nederlandse student verliefd op de schans. Zijn naam: Gerrit Jan Konijnenberg. Zijn droom: vliegen op de Olympische Spelen. Vol passie stort hij zich op dat doel. PionierTegen de stroom in, met vallen en opstaan, als pionier uit de Lage Landen. Maar ook vechtend tegen de strenge eisen van het NOC. Vanavond in Andere Tijden Sport: Falko Zandstra was neerslachtig en depressief" Bekijk deze video » Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney Bekijk deze video » Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Andere Tijden Sport duikt deze week in de schoonheid van het skispringen en blikt terug op de olympische droom van Gerrit Jan Konijnenberg, The Flying Dutchman.

Wondere wereld
Nederland: het platste land ter wereld. Geen wonder dat we nauwelijks een rol van betekenis spelen in de wondere wereld van het skispringen. We kennen het van Nieuwjaarsdag en van Eddie the Eagle.

Vliegen
In die tijd, de jaren 80, wordt een Nederlandse student verliefd op de schans. Zijn naam: Gerrit Jan Konijnenberg. Zijn droom: vliegen op de Olympische Spelen. Vol passie stort hij zich op dat doel.

Pionier
Tegen de stroom in, met vallen en opstaan, als pionier uit de Lage Landen. Maar ook vechtend tegen de strenge eisen van het NOC.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV