De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week gaan First Dates-barman Victor Abeln en presentatrice en YouTuber Iris Enthoven op avontuur in het grillige zuiden van Mexico. ZandduinenSamen trekken zij door uitgestrekte cactusvalleien en berijden zij de flanken van de hoogste berg van Noord-Amerika: de Pico de Orizaba. Hun doel? De gigantische zandduinen van Chachalacas aan de Golf van Mexico. Over dit programmaIn De Gevaarlijkste Wegen wagen koppels van BN'ers zich aan de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angstaanjagende jungleroutes. De Gevaarlijkste Wegen: Henk Grol noemt Frank van der Lende daredevil (video) Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: Lakshmi ziet letterlijk beren op de weg volgens Renze Klamer Bekijk deze video » Imanuelle Grives krijgt ‘hosca’: ‘Anders dan festivalletje’ (Gevaarlijkste Wegen) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaan First Dates-barman Victor Abeln en presentatrice en YouTuber Iris Enthoven op avontuur in het grillige zuiden van Mexico.

Zandduinen
Samen trekken zij door uitgestrekte cactusvalleien en berijden zij de flanken van de hoogste berg van Noord-Amerika: de Pico de Orizaba. Hun doel? De gigantische zandduinen van Chachalacas aan de Golf van Mexico.

Over dit programma
In De Gevaarlijkste Wegen wagen koppels van BN'ers zich aan de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angstaanjagende jungleroutes.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV