Zien: 'Dutch Giant' Olivier Richters over zijn rol in The King's Man

Zien: 'Dutch Giant' Olivier Richters over zijn rol in The King's Man

Lees ook onze filmrecensie van The King's Man.

Zien: 'Dutch Giant' <em>Olivier Richters</em> over zijn rol in <em>The King's Man</em> Lees ook onze filmrecensie van The King's Man. Nu de bioscopen weer open zijn en we dus allemaal met popcorn er lekker voor gaan zitten, vliegen de grote filmtitels je om de oren. Eén daarvan is de nieuwe The King's Man-film. Hierin zie je hoe het populaire geheimagentschap eigenlijk ontstaan is. De Nederlandse acteur Olivier Richters speelt ook in de film, bij RTL Boulevard spreekt hij over zijn rol. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: 'Dutch Giant' Olivier Richters over zijn rol in The King's Man

Nu de bioscopen weer open zijn en we dus allemaal met popcorn er lekker voor gaan zitten, vliegen de grote filmtitels je om de oren. Eén daarvan is de nieuwe The King's Man-film. Hierin zie je hoe het populaire geheimagentschap eigenlijk ontstaan is. De Nederlandse acteur Olivier Richters speelt ook in de film, bij RTL Boulevard spreekt hij over zijn rol.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV