Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Martien Meiland in Wie van de Drie: ‘Ik ben nu al klaar met meneer 3’ Bekijk deze video » Wendy van Dijk is terug met een nieuw seizoen van Wie van de 3, waarin de vaste panelleden steeds de échte kandidaat van zijn liegende 'collega’s' moeten zien te onderscheiden. Elke zondag rond 20.30 uur op SBS6. MisleidendMartien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst gooien, fanatiek als ze zijn, weer alles in de strijd. Wie trapt niet in de misleidende praatjes en raadt wie van de drie ze eruit moeten zien te pikken? SpoorVolgens het bekende concept verzinnen twee van de drie kandidaten de hele boel bij elkaar om de panelleden op een verkeerd spoor te zetten. Wie laat zich meeslepen en verliest zich in het verhaal van de zogenaamde glasblazer, barista of strafrechtadvocaat? Wie laat zich niet in de luren leggen en weet het vaakst de échte kandidaat te ontmaskeren? Zien: Martien Meiland is het oneens met Britt in de Wie van de 3-special: "Kom op" Bekijk deze video » Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Martien Meiland luistert niet naar de productie Bekijk deze video » Raven van Dorst haat Oud & Nieuw: "Ik vind het een kutavond" (video) Bekijk deze video » Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Champagne sabreren gaat fout bij Britt Dekker Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Wendy van Dijk is terug met een nieuw seizoen van Wie van de 3, waarin de vaste panelleden steeds de échte kandidaat van zijn liegende 'collega’s' moeten zien te onderscheiden. Elke zondag rond 20.30 uur op SBS6.

Misleidend
Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst gooien, fanatiek als ze zijn, weer alles in de strijd. Wie trapt niet in de misleidende praatjes en raadt wie van de drie ze eruit moeten zien te pikken?

Spoor
Volgens het bekende concept verzinnen twee van de drie kandidaten de hele boel bij elkaar om de panelleden op een verkeerd spoor te zetten. Wie laat zich meeslepen en verliest zich in het verhaal van de zogenaamde glasblazer, barista of strafrechtadvocaat? Wie laat zich niet in de luren leggen en weet het vaakst de échte kandidaat te ontmaskeren?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie van de 3

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie van de 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV