Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Ontvoerd, waarin John van den Heuvel probeert naar het buitenland ontvoerde kinderen te herenigen met hun in Nederland achtergebleven ouders. Elke zondag om 21.35 uur op RTL 4. Anderhalf jaarIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen helpt John Nicole. Zij moet haar 2-jarige dochter Ayla al anderhalf jaar missen. VerdwenenDe vader van Ayla houdt haar al deze tijd achter in Turkije en heeft al het contact met Nicole verbroken. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. ConfronterenNicole, John en zijn team reizen af naar Turkije om de vader op te sporen, te confronteren en om Nicole na eindelijk weer met haar dochter te herenigen. RTL Boulevard: hereniging vader met dochtertje eindigt in nachtmerrie in Ontvoerd Bekijk deze video »
Uitzending :
Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Ontvoerd, waarin John van den Heuvel probeert naar het buitenland ontvoerde kinderen te herenigen met hun in Nederland achtergebleven ouders. Elke zondag om 21.35 uur op RTL 4.

Anderhalf jaar
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen helpt John Nicole. Zij moet haar 2-jarige dochter Ayla al anderhalf jaar missen.

Verdwenen
De vader van Ayla houdt haar al deze tijd achter in Turkije en heeft al het contact met Nicole verbroken. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen.

Confronteren
Nicole, John en zijn team reizen af naar Turkije om de vader op te sporen, te confronteren en om Nicole na eindelijk weer met haar dochter te herenigen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ontvoerd

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontvoerd gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV