Beat the Champions: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’

Beat the Champions: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’

In Beat the Champions belooft het een spannende uitzending te worden, er doet namelijk een kandidate mee die naar eigen zeggen last heeft van een ‘beetje absurde vorm van fanatisme’. Ze doet aan schreeuwen en boos worden als ze verliest en er willen thuis dan ook steeds minder mensen een spelletje met haar spelen. Dat belooft wat…

Bekijk de video van Beat the Champions hierboven.

Beat the Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beat the Champions</em>: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’ In Beat the Champions belooft het een spannende uitzending te worden, er doet namelijk een kandidate mee die naar eigen zeggen last heeft van een ‘beetje absurde vorm van fanatisme’. Ze doet aan schreeuwen en boos worden als ze verliest en er willen thuis dan ook steeds minder mensen een spelletje met haar spelen. Dat belooft wat… Bekijk de video van Beat the Champions hierboven. Beat the Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv. Beat The Champions gemist? Ibrahim snapt vraag van Chantal Janzen niet Bekijk deze video » Beat the Champions gemist? Kandidaat Dylan is bekende voor de Champions Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV