Opdracht Project Rembrandt met naaktmodellen: ‘Ik ben te verlegen om te kijken’

Opdracht Project Rembrandt met naaktmodellen: ‘Ik ben te verlegen om te kijken’

In Project Rembrandt wordt er deze keer gewerkt met naaktmodellen. De ene amateurschilder is direct enthousiast, voor een aantal anderen is het nog even wennen. Abdallah vindt het lastig, het is de eerste keer dat hij met een naaktmodel werkt. “Ik ben te verlegen om ernaar te kijken.”

Bekijk de video van Project Rembrandt hieronder.

Project Rembrandt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv.

Opdracht <em>Project Rembrandt</em> met naaktmodellen: ‘Ik ben te verlegen om te kijken’ In Project Rembrandt wordt er deze keer gewerkt met naaktmodellen. De ene amateurschilder is direct enthousiast, voor een aantal anderen is het nog even wennen. Abdallah vindt het lastig, het is de eerste keer dat hij met een naaktmodel werkt. “Ik ben te verlegen om ernaar te kijken.” Bekijk de video van Project Rembrandt hieronder. Project Rembrandt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv. Zien: Schilders leren het menselijk lichaam kennen in Project Rembrandt Bekijk deze video » Project Rembrandt: dit is het nieuwe jurylid, kunstenares Raquel van Haver Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV