Texas Chainsaw Massacre vanaf 18 februari bij Netflix: bekijk de trailer

Texas Chainsaw Massacre vanaf 18 februari bij Netflix: bekijk de trailer

In de film Texas Chainsaw Massacre keert Leatherface na bijna 50 jaar terug om een groep jonge vrienden te belagen. Deze influencers zijn in Leatherfaces afgeschermde wereld in een spookstad in Texas terechtgekomen en dan ontmoeten ze Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huid. De personages in deze film zijn gecreëerd door Kim Henkel en Tobe Hooper.

Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Texas Chainsaw Massacre bekijken.

<em>Texas Chainsaw Massacre</em> vanaf 18 februari bij Netflix: bekijk de trailer In de film Texas Chainsaw Massacre keert Leatherface na bijna 50 jaar terug om een groep jonge vrienden te belagen. Deze influencers zijn in Leatherfaces afgeschermde wereld in een spookstad in Texas terechtgekomen en dan ontmoeten ze Leatherface, een beruchte moordenaar met een masker van menselijke huid. De personages in deze film zijn gecreëerd door Kim Henkel en Tobe Hooper. Texas Chainsaw Massacre is vanaf 18 februari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Texas Chainsaw Massacre bekijken. Bekijk de trailer van RACE: Bubba Wallace : vanaf 22 februari op Netflix Bekijk deze video » Braziliaanse serie Back To 15 vanaf 25 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Texas Chainsaw Massacre vanaf 18 februari bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Texas Chainsaw Massacre vanaf 18 februari bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV