Uit het rood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uit het rood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uit het rood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Uit het rood over jongeren met schulden dinsdag bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » In dit nieuwe programma duikt Edson da Graça in de wereld van jongeren met schulden. Hij volgt vijf jonge mensen met schulden, variërend van 6000 tot maar liefst 90.000 euro. Elke dinsdag rond 21.15 uur op NPO 3. OndernemersDe jongeren in het programma worden een half jaar gecoacht door een vijftal jonge, succesvolle en vooral sociale ondernemers. Zij weten als geen ander weet hoe je financiële obstakels kan overwinnen en met vallen en opstaan je doel kan bereiken… DakloosIn de eerste aflevering maakt Edsonkennis met de jongeren, zoals Mert uit Den Helder. Hij heeft een zware jeugd gehad en werd al op zijn elfde uit huis geplaatst. Momenteel is hij dakloos en heeft hij door zijn schulden weinig toekomstperspectief. MoederEdson ontmoet ook Kimberley, die al op haar achttiende haar moeder verloor en er ineens alleen voorstond. Rekeningen werden niet betaald en de schulden stapelen zich snel op... Kunnen hun coaches, horeca-ondernemer Jasper en schoenenontwerpster Zeynep, het tij voor ze keren? Jinek: Tamara Madern roept mensen met schulden op om op tijd hulp te zoeken Bekijk deze video » Video: Staatssecretaris Wiersma lanceert waarborgfonds voor mensen met schulden Bekijk deze video » Edson da Graça over heftige periode: "Toen zei de bank dat we -10.000 rood stonden" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Uit het rood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In dit nieuwe programma duikt Edson da Graça in de wereld van jongeren met schulden. Hij volgt vijf jonge mensen met schulden, variërend van 6000 tot maar liefst 90.000 euro. Elke dinsdag rond 21.15 uur op NPO 3.

Ondernemers
De jongeren in het programma worden een half jaar gecoacht door een vijftal jonge, succesvolle en vooral sociale ondernemers. Zij weten als geen ander weet hoe je financiële obstakels kan overwinnen en met vallen en opstaan je doel kan bereiken…

Dakloos
In de eerste aflevering maakt Edsonkennis met de jongeren, zoals Mert uit Den Helder. Hij heeft een zware jeugd gehad en werd al op zijn elfde uit huis geplaatst. Momenteel is hij dakloos en heeft hij door zijn schulden weinig toekomstperspectief.

Moeder
Edson ontmoet ook Kimberley, die al op haar achttiende haar moeder verloor en er ineens alleen voorstond. Rekeningen werden niet betaald en de schulden stapelen zich snel op... Kunnen hun coaches, horeca-ondernemer Jasper en schoenenontwerpster Zeynep, het tij voor ze keren?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uit het rood aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV