OMT-lid Kluytmans: 'Verwacht geen verdere versoepelingen' (video)

OMT-lid Kluytmans: 'Verwacht geen verdere versoepelingen' (video)

Ondanks dat het aantal patiënten op de IC's nog altijd terugloopt denkt OMT-lid Jan Kluytmans niet dat Nederland moet gaan versoepelen: "De besmettingen nemen snel toe en we zien nu het kantelpunt in de ziekenhuisopnames dus ik verwacht niet dat we verder gaan versoepelen."

In België wil nachtleven open
Als Sven Kockelmann opgooit dat in België, waar de winkels en restaurants de afgelopen weken gewoon openbleven, nu ook het nachtleven weer aan het werk wil reageert Kluytmans: "Dat is per land verschillend. Zij zitten ook in een andere fase. Zij hebben van begin af aan het open gehouden en veel meer mensen in het ziekenhuis gehad." Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder.

OMT-lid <em>Kluytmans</em>: 'Verwacht geen verdere versoepelingen' (video) Ondanks dat het aantal patiënten op de IC's nog altijd terugloopt denkt OMT-lid Jan Kluytmans niet dat Nederland moet gaan versoepelen: "De besmettingen nemen snel toe en we zien nu het kantelpunt in de ziekenhuisopnames dus ik verwacht niet dat we verder gaan versoepelen." In België wil nachtleven openAls Sven Kockelmann opgooit dat in België, waar de winkels en restaurants de afgelopen weken gewoon openbleven, nu ook het nachtleven weer aan het werk wil reageert Kluytmans: "Dat is per land verschillend. Zij zitten ook in een andere fase. Zij hebben van begin af aan het open gehouden en veel meer mensen in het ziekenhuis gehad." Bekijk het fragment van Sven op 1 hieronder. Bekijk ook Video: dit zijn de huidge corona-inreisregels voor Europa Bekijk deze video »
Nieuws :
OMT-lid Kluytmans: 'Verwacht geen verdere versoepelingen' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV