Down the Road: Gordon helpt Nick zijn kippen angst overwinnen

Down the Road: Gordon helpt Nick zijn kippen angst overwinnen

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin Nick erg bang is op de boerderij. Dit komt door een incident van vroeger.
Gordon spreekt met hem: "Ik wil dat je je angst overwint", zegt de zanger tegen Nick.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Down the Road</em>: Gordon helpt Nick zijn kippen angst overwinnen Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin Nick erg bang is op de boerderij. Dit komt door een incident van vroeger.Gordon spreekt met hem: "Ik wil dat je je angst overwint", zegt de zanger tegen Nick. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Lizzy (Down The Road) steunt Johnny de Mol: 'Het is ook je familie' Bekijk deze video » Down the Road: Gordon zit vast in het zand Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV