Gordon troost Down the Road-jongeren op racebaan: "Potverdorie" (video)

Gordon troost Down the Road-jongeren op racebaan: "Potverdorie" (video)

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren mogen autorijden. Bij kandidaat Lizzy verliep dit niet soepel. Ook had Gordon slecht nieuws voor de jongeren, bekijk het fragment in de promo hieronder.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gordon troost <em>Down the Road</em>-jongeren op racebaan: &quot;Potverdorie&quot; (video) Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren mogen autorijden. Bij kandidaat Lizzy verliep dit niet soepel. Ook had Gordon slecht nieuws voor de jongeren, bekijk het fragment in de promo hieronder. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Met de trein reizen in Down the Road: "Nu snap ik het niet meer" Bekijk deze video » Down the Road: Gordon zit vast in het zand Bekijk deze video »
TV :
Gordon troost Down the Road-jongeren op racebaan: "Potverdorie" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV