Zien: Storm Corrie verwoest auto's in Amsterdam

Zien: Storm Corrie verwoest auto's in Amsterdam

Zien: <em>Storm Corrie</em> verwoest auto's in Amsterdam Storm Corrie raast over Nederland en vooral in het noordwesten zorgt dit voor vele ongelukken. Verslaggever Mark Schaaf heeft het met Amsterdammers over de gevaarlijke windstoten in onze hoofdstad. Een man laat weten nooit zijn auto onder een boom te zetten tijdens stormachtig weer. Dit vanwege de oude bomen in zijn buurt. Bekijk de 112 Vandaag-beelden over storm Corrie hierboven. 112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Corry Konings was tijdens storm Corrie hot topic op social media Bekijk deze video » LuckyTV: storm Corrie raast over Nederland, Corrie van Dijk vindt het maar niks Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Storm Corrie verwoest auto's in Amsterdam

Storm Corrie raast over Nederland en vooral in het noordwesten zorgt dit voor vele ongelukken. Verslaggever Mark Schaaf heeft het met Amsterdammers over de gevaarlijke windstoten in onze hoofdstad. Een man laat weten nooit zijn auto onder een boom te zetten tijdens stormachtig weer. Dit vanwege de oude bomen in zijn buurt. Bekijk de 112 Vandaag-beelden over storm Corrie hierboven.

112 Vandaag is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV