Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe

Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe

Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar? Wesley Sneijder heeft op zijn Instragramaccount kort gereageerd op de breuk met Yolanthe. In een kort bericht liet de voetballer weten zelf schuldig te zijn aan hun relatiebreuk. Dat is te zien in de uitzending van RTL Boulevard van woensdag 6 maart. Het koppel maakte een dag eerder bekend dat er een einde aan hun relatie was gekomen. De hele uitzending van RTL Boulevard kan je hier terugkijken. RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4. Alle details over scheiden Wesley & Yolanthe Bekijk deze video » Wesley & Yolanthe: overzicht van de ontmoeting in 2009 tot de scheiding in 2019 Bekijk deze video »
TV :
Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe

UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar?

Wesley Sneijder heeft op zijn Instragramaccount kort gereageerd op de breuk met Yolanthe. In een kort bericht liet de voetballer weten zelf schuldig te zijn aan hun relatiebreuk. Dat is te zien in de uitzending van RTL Boulevard van woensdag 6 maart.

Het koppel maakte een dag eerder bekend dat er een einde aan hun relatie was gekomen. De hele uitzending van RTL Boulevard kan je hier terugkijken.

RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen