Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe

Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe

Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar? Wesley Sneijder heeft op zijn Instragramaccount kort gereageerd op de breuk met Yolanthe. In een kort bericht liet de voetballer weten zelf schuldig te zijn aan hun relatiebreuk. Dat is te zien in de uitzending van RTL Boulevard van woensdag 6 maart. Het koppel maakte een dag eerder bekend dat er een einde aan hun relatie was gekomen. De hele uitzending van RTL Boulevard kan je hier terugkijken. RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4. Alle details over scheiden Wesley & Yolanthe Bekijk deze video » Wesley & Yolanthe: overzicht van de ontmoeting in 2009 tot de scheiding in 2019 Bekijk deze video »
TV :

UPDATE: Zijn Wesley en Yolanthe weer bij elkaar?

Wesley Sneijder heeft op zijn Instragramaccount kort gereageerd op de breuk met Yolanthe. In een kort bericht liet de voetballer weten zelf schuldig te zijn aan hun relatiebreuk. Dat is te zien in de uitzending van RTL Boulevard van woensdag 6 maart.

Het koppel maakte een dag eerder bekend dat er een einde aan hun relatie was gekomen. De hele uitzending van RTL Boulevard kan je hier terugkijken.

RTL Boulevard is elke werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder erkent schuld aan breuk met Yolanthe of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wesley sneijder, uitzending, gemist, schuldig, verklaring, uitzending gemist, voetballer, rtl boulevard, gratis, boulevard, tv-programma, oorzaak, relatie, yolanthesneijdercabau, video, yolanthe, rtl, koppel, post, rtl 4, terugkijken, rtl xl

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.