Beau gemist? Mick van Wely vertelt heftig verhaal over zelfmoord van undercoveragent

Beau gemist? Mick van Wely vertelt heftig verhaal over zelfmoord van undercoveragent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mick van Wely vertelt heftig verhaal over zelfmoord van <em>undercoveragent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Undercoveragenten leiden een loodzwaar bestaan, waarbij uiterste geheimhouding gevraagd wordt. Ook laat de begeleiding nogal eens te wensen over. Het heeft geleid tot de zelfmoord van een agent. Misdaadjournalist Mick van Wely vertelt diens heftige verhaal: de man moest áltijd in zijn rol blijven en "aan staan", omdat hij ruim een jaar naast de verdachte woonde. Dat werd hem op een gegeven moment te veel. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Mick van Wely vertelt heftig verhaal over zelfmoord van undercoveragent

Undercoveragenten leiden een loodzwaar bestaan, waarbij uiterste geheimhouding gevraagd wordt. Ook laat de begeleiding nogal eens te wensen over. Het heeft geleid tot de zelfmoord van een agent. Misdaadjournalist Mick van Wely vertelt diens heftige verhaal: de man moest áltijd in zijn rol blijven en "aan staan", omdat hij ruim een jaar naast de verdachte woonde. Dat werd hem op een gegeven moment te veel.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV