Daan Roosegaarde laat uniek project zien bij Beau: biologisch afbreekbaar vuurwerk

Daan Roosegaarde laat uniek project zien bij Beau: biologisch afbreekbaar vuurwerk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Daan Roosegaarde</em> laat uniek project zien bij <em>Beau</em>: biologisch afbreekbaar vuurwerk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Kunstenaar Daan Roosegaarde ging op zoek naar een alternatief voor het traditionele vuurwerk, omdat veel mensen het gevoel hebben dat er steeds minder mag; vuurwerk is al in veel steden verboden. Hij kwam uit bij biologisch afbreekbaar materiaal, dat hij 'Spark' noemt, dat oplicht in de lucht. Het ziet er prachtig uit, maar of het écht een alternatief voor vuurwerk zal worden is nog maar de vraag. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Daan Roosegaarde laat uniek project zien bij Beau: biologisch afbreekbaar vuurwerk

Kunstenaar Daan Roosegaarde ging op zoek naar een alternatief voor het traditionele vuurwerk, omdat veel mensen het gevoel hebben dat er steeds minder mag; vuurwerk is al in veel steden verboden. Hij kwam uit bij biologisch afbreekbaar materiaal, dat hij 'Spark' noemt, dat oplicht in de lucht. Het ziet er prachtig uit, maar of het écht een alternatief voor vuurwerk zal worden is nog maar de vraag.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV