Johan Derksen kritisch op vriendin Peter R. de Vries: "Onbeschaafd en klef"

Johan Derksen kritisch op vriendin Peter R. de Vries: "Onbeschaafd en klef"

Veel kijkers waren onder de indruk van de documentaire Vertrouwelijk!, waarin de vriendin van Peter R. de Vries voor het eerst naar buiten trad. Johan Derksen was echter een andere mening toegedaan. Hij is kritisch op Tahmina Akefi en noemt de docu zelfs "onbeschaafd" en "klef".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> kritisch op vriendin <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Onbeschaafd en klef&quot; Veel kijkers waren onder de indruk van de documentaire Vertrouwelijk!, waarin de vriendin van Peter R. de Vries voor het eerst naar buiten trad. Johan Derksen was echter een andere mening toegedaan. Hij is kritisch op Tahmina Akefi en noemt de docu zelfs "onbeschaafd" en "klef". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van dinsdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. OngemakkelijkOok tafelgenoten René van der Gijp en Roos Schlikker voelden zich ongemakkelijk bij de documentaire, waarin Akefi citeerde uit liefdesbriefjes, fotootjes liet zien en plekken bezocht die belangrijk waren voor De Vries en haar. Derksen vond het niet kunnen dat dit naar buiten komt nu De Vries er geen invloed meer op kan uitoefenen. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongemakkelijk
Ook tafelgenoten René van der Gijp en Roos Schlikker voelden zich ongemakkelijk bij de documentaire, waarin Akefi citeerde uit liefdesbriefjes, fotootjes liet zien en plekken bezocht die belangrijk waren voor De Vries en haar. Derksen vond het niet kunnen dat dit naar buiten komt nu De Vries er geen invloed meer op kan uitoefenen.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV