Daan Schuurmans over serie Het Verhaal van Nederland: "Enorme klus"

Daan Schuurmans over serie Het Verhaal van Nederland: "Enorme klus"

Daan Schuurmans heeft een bijzondere klus gekregen. Daan moest namelijk de tekst voor de serie Het Verhaal van Nederland inspreken. Het verhaal van Nederland vertelt over onze geschiedenis en start vanavond bij NPO 1. Schuurmans vertelt meer over deze klus aan Shownieuws. Bekijk de video hieronder.

Uit het hoofd
De acteur moest alles uit zijn hoofd leren en dat komt later goed van pas als zijn kinderen vragen hebben over bijvoorbeeld de VOC tijd, laat hij weten. Daan is blij met deze klus: "Dit kwam voor mij precies op het goede moment", laat hij weten aan de Volkskrant. Bekijk het Shownieuws-fragment met Daan Schuurmans hieronder.

Het verhaal van Nederland is vanaf woensdag 2 februari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Daan Schuurmans</em> over serie <em>Het Verhaal van Nederland</em>: &quot;Enorme klus&quot; Daan Schuurmans heeft een bijzondere klus gekregen. Daan moest namelijk de tekst voor de serie Het Verhaal van Nederland inspreken. Het verhaal van Nederland vertelt over onze geschiedenis en start vanavond bij NPO 1. Schuurmans vertelt meer over deze klus aan Shownieuws. Bekijk de video hieronder. Meeslepende trailer geschiedenisserie Het Verhaal van Nederland op NPO 1 Bekijk deze video » Uit het hoofdDe acteur moest alles uit zijn hoofd leren en dat komt later goed van pas als zijn kinderen vragen hebben over bijvoorbeeld de VOC tijd, laat hij weten. Daan is blij met deze klus: "Dit kwam voor mij precies op het goede moment", laat hij weten aan de Volkskrant. Bekijk het Shownieuws-fragment met Daan Schuurmans hieronder. Het verhaal van Nederland is vanaf woensdag 2 februari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kjeld Nuis tegen vriendin Joy Beune: "Ze kan het trouwen op haar buik schrijven" (video) Bekijk deze video » Zien: Ernst Daniël Smid wordt voor de zesde keer opa: "Dochter Coosje is zwanger" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV