Keuringsdienst van waarde over mie en tagliatelle gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over mie en tagliatelle gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over mie en tagliatelle gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Keuringsdienst van waarde onderzoekt deze week het verschil tussen Chinese mie en Italiaanse tagliatelle. PastaKook je Chinees, dan koop je mie. Kook je Italiaans, dan pak je pasta. Tagliatelle om precies te zijn. Maar wat is eigenlijk het verschil? SliertenAllebei is het gemaakt van tarwe, het gaat in beide gevallen om lange platte slierten en vaak zijn beide opgerold verkocht als vogelnestjes. En toch is de één veel duurder dan de ander. AlsofDe Keuringsdienst over mie die doet alsof die pasta is en pasta die voor mie speelt. Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces Bekijk deze video » Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ Bekijk deze video » Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Keuringsdienst van waarde onderzoekt deze week het verschil tussen Chinese mie en Italiaanse tagliatelle.

Pasta
Kook je Chinees, dan koop je mie. Kook je Italiaans, dan pak je pasta. Tagliatelle om precies te zijn. Maar wat is eigenlijk het verschil?

Slierten
Allebei is het gemaakt van tarwe, het gaat in beide gevallen om lange platte slierten en vaak zijn beide opgerold verkocht als vogelnestjes. En toch is de één veel duurder dan de ander.

Alsof
De Keuringsdienst over mie die doet alsof die pasta is en pasta die voor mie speelt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV