Zien: ex van Giel Beelen doet mee aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt

Zien: ex van Giel Beelen doet mee aan De Bachelor met Thomas van der Vlugt

In het nieuwe seizoen van De Bachelor is een oude bekende te zien, voornamelijk voor radio-dj Giel Beelen. In Shownieuws vertelt Anouk Smulders dat Romy een van de dames is die het hart van Thomas van der Vlugt probeert te veroveren in het datingprogramma. Beelen postte afgelopen zomer nog foto’s van hem en zijn date Romy, maar blijkbaar vindt ze Thomas interessanter…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

De Bachelor is vanaf 16 februari te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv.

Zien: ex van Giel Beelen doet mee aan <em>De Bachelor</em> met Thomas van der Vlugt In het nieuwe seizoen van De Bachelor is een oude bekende te zien, voornamelijk voor radio-dj Giel Beelen. In Shownieuws vertelt Anouk Smulders dat Romy een van de dames is die het hart van Thomas van der Vlugt probeert te veroveren in het datingprogramma. Beelen postte afgelopen zomer nog foto’s van hem en zijn date Romy, maar blijkbaar vindt ze Thomas interessanter… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. De Bachelor is vanaf 16 februari te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van De Bachelor terugkijken via Gids.tv. Video: De Bachelor met Thomas van der Vlugt start in februari Bekijk deze video » De Bachelor 2022: Bekijk de eerste beelden van de dames van Thomas Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV