Shownieuws: Yolanthe Cabau weer gespot met Lentini, met Xess Xava op zijn schouders

Shownieuws: Yolanthe Cabau weer gespot met Lentini, met Xess Xava op zijn schouders

Yolanthe Cabau lijkt serieus aan het daten te zijn met Lentini Eersteling. De twee zijn weer samen gespot in Mexico, en deze keer is Yolanthes zoon Xess Xava er ook bij. Eerder deze week bracht Yvonne Coldeweijer nog naar buiten dat Lentini nu al vreemdgaat, maar daar lijkt Yolanthe zich niets van aan te trekken.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: Yolanthe Cabau weer gespot met Lentini, met Xess Xava op zijn schouders Yolanthe Cabau lijkt serieus aan het daten te zijn met Lentini Eersteling. De twee zijn weer samen gespot in Mexico, en deze keer is Yolanthes zoon Xess Xava er ook bij. Eerder deze week bracht Yvonne Coldeweijer nog naar buiten dat Lentini nu al vreemdgaat, maar daar lijkt Yolanthe zich niets van aan te trekken. Lees verder onder de video. ‘Xess Xava vertrouwd met Lentini’Yolanthe liet eerder nog weten dat zij en Lentini nog in de date-fase verkeerden van ‘verkennen’. “Dat stadium zijn ze inmiddels wel voorbij want op een nieuwe foto kun je zien van Xess Xava al in de nek zit van Lentini, daar heel vertrouwd mee is”, aldus roddeljournalist Evert Santegoeds. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Yolanthe Cabau en nieuwe liefde Lentini Eersteling op strandbedje in Mexico Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'Lentini, nieuwe vriend van Yolanthe, gaat nu al vreemd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘Xess Xava vertrouwd met Lentini’
Yolanthe liet eerder nog weten dat zij en Lentini nog in de date-fase verkeerden van ‘verkennen’. “Dat stadium zijn ze inmiddels wel voorbij want op een nieuwe foto kun je zien van Xess Xava al in de nek zit van Lentini, daar heel vertrouwd mee is”, aldus roddeljournalist Evert Santegoeds.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV