Samenvatting FC Porto - AS Roma (Champions League)

Samenvatting FC Porto - AS Roma (Champions League)

Samenvatting FC Porto - AS Roma (Champions League) Na de 2-1 overwinning van AS Roma in eigen huis ligt alles nog open in de terugwedstrijd in Porto. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Na de 2-1 in Rome wordt het in Portugal opnieuw 2-1. In de verleniging wordt duidelijk welke van de ploegen de kwartfinale van de UEFA Champions League haalt. Lees hier wanneer de loting voor de Champions League is. Samenvatting Real Madrid - Ajax Bekijk deze video » Samenvatting PSG - Manchester United (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting AS Roma - FC Porto (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Porto - AS Roma (Champions League)

Na de 2-1 overwinning van AS Roma in eigen huis ligt alles nog open in de terugwedstrijd in Porto. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Na de 2-1 in Rome wordt het in Portugal opnieuw 2-1. In de verleniging wordt duidelijk welke van de ploegen de kwartfinale van de UEFA Champions League haalt.

Lees hier wanneer de loting voor de Champions League is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Porto - AS Roma (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV