Volt wil overwaardetax voor verkochte woningen: "Het klinkt misschien gemeen" (video)

Volt wil overwaardetax voor verkochte woningen: "Het klinkt misschien gemeen" (video)

Volt-Nederland heeft een plan dat vast niet bij iedereen even goed zal vallen: "Ze komen met een initiatiefwet voor een overwaardetax, waardoor je bij de verkoop van je huis belasting moet gaan betalen over je winst", legt WNL-presentatrice Nikki Herr uit.

'Klinkt gemeen maar is het niet'
De partij snapt dat niet iedereen zal staan te juichen: "Het klinkt misschien gemeen maar dat is het niet. Er wordt nu volop overgeboden en het is bijna onmogelijk voor een starter om een huis te kopen. Dit zou daar een oplossing voor zijn." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Volt wil <em>overwaardetax</em> voor verkochte woningen: &quot;Het klinkt misschien gemeen&quot; (video) Volt-Nederland heeft een plan dat vast niet bij iedereen even goed zal vallen: "Ze komen met een initiatiefwet voor een overwaardetax, waardoor je bij de verkoop van je huis belasting moet gaan betalen over je winst", legt WNL-presentatrice Nikki Herr uit. 'Klinkt gemeen maar is het niet'De partij snapt dat niet iedereen zal staan te juichen: "Het klinkt misschien gemeen maar dat is het niet. Er wordt nu volop overgeboden en het is bijna onmogelijk voor een starter om een huis te kopen. Dit zou daar een oplossing voor zijn." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Volt wil overwaardetax voor verkochte woningen: "Het klinkt misschien gemeen" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV