Zien: Nederlandse ploeg bij opening Olympische Winterspelen in Peking

Zien: Nederlandse ploeg bij opening Olympische Winterspelen in Peking

Lees hier hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

Vrijdag was de dag waar veel wintersporters al jaren op wachten, de opening van de Olympische Winterspelen in Peking. Ook de Nederlandse ploeg was bij deze ceremonie aanwezig.

Lees verder onder de video.

Zien: Nederlandse ploeg bij <em>opening Olympische Winterspelen</em> in Peking Lees hier hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden. Vrijdag was de dag waar veel wintersporters al jaren op wachten, de opening van de Olympische Winterspelen in Peking. Ook de Nederlandse ploeg was bij deze ceremonie aanwezig. Lees verder onder de video. Kjeld Nuis en Lindsay van Zundert dragen de vlagOp de beelden is te zien dat schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert de Nederlandse vlag dragen, een eer die elke keer naar andere sporters gaat. Nu is het de komende tijd de vraag hoeveel medailles de Nederlandse wintersporters in de wacht zullen slepen… Bekijk de beelden van de Nederlandse ploeg bij de opening van de Olympische Winterspelen hierboven. Live stream openingceremonie Olympische Winterspelen 2022 in Peking Bekijk deze video » Zien: Sjoerd den Daas (NOS) wordt tijdens live-verslag Winterspelen weggetrokken door beveiliger (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Nederlandse ploeg bij opening Olympische Winterspelen in Peking

Kjeld Nuis en Lindsay van Zundert dragen de vlag
Op de beelden is te zien dat schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert de Nederlandse vlag dragen, een eer die elke keer naar andere sporters gaat. Nu is het de komende tijd de vraag hoeveel medailles de Nederlandse wintersporters in de wacht zullen slepen…

Bekijk de beelden van de Nederlandse ploeg bij de opening van de Olympische Winterspelen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV