Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost'

Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost'

In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van de West-Friese Wilco, die een melkveebedrijf begint in Frankrijk. Hij en zijn vrouw Patricia krijgen de nodige tegenslagen te verwerken, zo vertellen ze dat het met meerdere koeien niet goed is afgelopen. “Het ging wel erg hard met de dode koeien”, vertelt Patricia. “Ik denk dat het 70.000 euro gekost heeft”, vult Wilco aan.

Bekijk het fragment van Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zaterdag in <em>Het Roer Om</em>: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost' In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van de West-Friese Wilco, die een melkveebedrijf begint in Frankrijk. Hij en zijn vrouw Patricia krijgen de nodige tegenslagen te verwerken, zo vertellen ze dat het met meerdere koeien niet goed is afgelopen. “Het ging wel erg hard met de dode koeien”, vertelt Patricia. “Ik denk dat het 70.000 euro gekost heeft”, vult Wilco aan. Bekijk het fragment van Het Roer Om hieronder. Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV