Video: Pieter Omtzigt voegt zich bij protest tegen treinspoor Noordtak Betuwelijn

Video: Pieter Omtzigt voegt zich bij protest tegen treinspoor Noordtak Betuwelijn

Video: <em>Pieter Omtzigt</em> voegt zich bij protest tegen treinspoor <em>Noordtak Betuwelijn</em> Het treinverkeer in Nederland barst uit zijn voegen en daarom wordt onderzocht of er een noordelijke tak van de goederenader De Betuwelijn moet komen. Die Noordtak zou tussen Hengelo en Zevenaar moeten komen, dwars door prachtige natuurgebieden en een boel woonplaatsen. Pieter Omtzigt was het enige Kamerlid dat tegen het onderzoek stemde. "Ik wil eerst het nut en de noodzaak zien", legt hij uit aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: zeldzame zeearend overlijdt na botsing met Flevolandse windturbine Bekijk deze video » Verkouden Mark Rutte bij wekelijkse persco: 'Ik houd me aan de voorschriften' (video) Bekijk deze video » Video: Rien overleden nadat hij vijf keer 112 belde zonder succes Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het treinverkeer in Nederland barst uit zijn voegen en daarom wordt onderzocht of er een noordelijke tak van de goederenader De Betuwelijn moet komen. Die Noordtak zou tussen Hengelo en Zevenaar moeten komen, dwars door prachtige natuurgebieden en een boel woonplaatsen. Pieter Omtzigt was het enige Kamerlid dat tegen het onderzoek stemde. "Ik wil eerst het nut en de noodzaak zien", legt hij uit aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Pieter Omtzigt voegt zich bij protest tegen treinspoor Noordtak Betuwelijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV