Backstage beelden: Dick Advocaat loopt weg bij VI Vandaag: 'Ik doe hier niet aan mee!'

Backstage beelden: Dick Advocaat loopt weg bij VI Vandaag: 'Ik doe hier niet aan mee!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv.

Een opmerkelijk moment vrijdagavond in VI Vandaag. Na de reclame is Dick Advocaat ineens vertrokken. In onderstaande video zie je wat er tijdens de reclame gebeurde.

Lees verder onder de video.

Backstage beelden: Dick Advocaat loopt weg bij <em>VI Vandaag</em>: 'Ik doe hier niet aan mee!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van VI Vandaag van vrijdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv. Een opmerkelijk moment vrijdagavond in VI Vandaag. Na de reclame is Dick Advocaat ineens vertrokken. In onderstaande video zie je wat er tijdens de reclame gebeurde. Lees verder onder de video. Koning TotoHet is de bedoeling dat Dick Advocaat na de reclame wordt gekroond tot Koning Toto. Daar zit de markante oud-trainer niet op te wachten. 'Ben ik daarvoor hier naartoe gekomen? Daar doe ik echt niet aan mee.' Zonder blikken of blozen stapt Advocaat op en banjert de studio uit. Hij laat een verbaasde Wilfred Genee achter. Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Koning Toto
Het is de bedoeling dat Dick Advocaat na de reclame wordt gekroond tot Koning Toto. Daar zit de markante oud-trainer niet op te wachten. 'Ben ik daarvoor hier naartoe gekomen? Daar doe ik echt niet aan mee.' Zonder blikken of blozen stapt Advocaat op en banjert de studio uit. Hij laat een verbaasde Wilfred Genee achter.

Bekijk het fragment uit VI Vandaag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van VI Vandaag terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV