Waylon bij Beau in tranen over The Voice: 'Neem mezelf kwalijk dat ik niets gemerkt heb'

Waylon bij Beau in tranen over The Voice: 'Neem mezelf kwalijk dat ik niets gemerkt heb'

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 5 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 februari terugkijken bij Gids.tv.

Zanger en coach van The Voice of Holland Waylon gaf vrijdagavond voor het eerst op televisie zijn reactie op de misstanden bij de talentenjacht. Hij hield het niet droog: 'Misschien ben ik gewoon een naïve lul geweest, omdat ik nooit iets heb gemerkt.'

Lees verder onder de video.

Waylon bij <em>Beau</em> in tranen over <em>The Voice</em>: 'Neem mezelf kwalijk dat ik niets gemerkt heb' Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 5 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 5 februari terugkijken bij Gids.tv. Zanger en coach van The Voice of Holland Waylon gaf vrijdagavond voor het eerst op televisie zijn reactie op de misstanden bij de talentenjacht. Hij hield het niet droog: 'Misschien ben ik gewoon een naïve lul geweest, omdat ik nooit iets heb gemerkt.' Lees verder onder de video. SchuldigWaylon was te gast met twee kandidaten van het nieuwe (afgelaste) seizoen. 'Wij zijn geen slachtoffers, maar zitten hier aan tafel als gedupeerden en wachten maar eventjes. Het moet nu primair gaan om de slachtoffers', zei hij. 'Alle ruimte moet er voor die mensen zijn om in alle veiligheid en openheid hun verhaal te kunnen doen, want Jezus, er is nog al wat gebeurd.' Waylon zegt zich schuldig te voelen dat hij nooit iets van de misstanden heeft gemerkt. 'Ja, het is ook bij deelnemers van mijn team gebeurd, en ik heb ze dus niet een veilige plek kunnen geven. Dat neem ik mezelf kwalijk.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Creatief directeur LINDA over verklaring Jeroen Rietbergen: "De waarheid staat er niet in" Bekijk deze video » Royce de Vries in discussie met Angela de Jong in Beau: 'Allemaal geroddel' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Waylon bij Beau in tranen over The Voice: 'Neem mezelf kwalijk dat ik niets gemerkt heb'

Schuldig
Waylon was te gast met twee kandidaten van het nieuwe (afgelaste) seizoen. 'Wij zijn geen slachtoffers, maar zitten hier aan tafel als gedupeerden en wachten maar eventjes. Het moet nu primair gaan om de slachtoffers', zei hij. 'Alle ruimte moet er voor die mensen zijn om in alle veiligheid en openheid hun verhaal te kunnen doen, want Jezus, er is nog al wat gebeurd.' Waylon zegt zich schuldig te voelen dat hij nooit iets van de misstanden heeft gemerkt. 'Ja, het is ook bij deelnemers van mijn team gebeurd, en ik heb ze dus niet een veilige plek kunnen geven. Dat neem ik mezelf kwalijk.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV