Beau gemist? Hélène Hendriks over Olympische Winterspelen: 'Ik kijk er enorm naar uit'

Beau gemist? Hélène Hendriks over Olympische Winterspelen: 'Ik kijk er enorm naar uit'

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Beau van vrijdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em> gemist? Hélène Hendriks over <em>Olympische Winterspelen</em>: 'Ik kijk er enorm naar uit' Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Beau van vrijdag 4 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 4 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Heel de wereld kon zich vanmiddag lekker maken voor de ruim twee uur durende openingsceremonie van de Olympische Winterspelen. In Beau werd vrijdagavond teruggeblikt op de spectaculaire opening, maar er werd natuurlijk ook vooruitgekeken. Hélène Hendriks: 'Alle ogen zijn zaterdagochtend gericht op Irene Schouten. Zij is de favoriet.' Lees hier hoe laat elke sport op de Olympische Winterspelen 2022 wordt uitgezonden. Bekijk ook Live stream 3.000 meter vrouwen schaatsen (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Hélène Hendriks over Olympische Winterspelen: 'Ik kijk er enorm naar uit'

Heel de wereld kon zich vanmiddag lekker maken voor de ruim twee uur durende openingsceremonie van de Olympische Winterspelen. In Beau werd vrijdagavond teruggeblikt op de spectaculaire opening, maar er werd natuurlijk ook vooruitgekeken. Hélène Hendriks: 'Alle ogen zijn zaterdagochtend gericht op Irene Schouten. Zij is de favoriet.'

Lees hier hoe laat elke sport op de Olympische Winterspelen 2022 wordt uitgezonden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV