Kandidaat Monica ongeduldig in Beat The Champions: 'Eerste ronde overslaan?' (video)

Kandidaat Monica ongeduldig in Beat The Champions: 'Eerste ronde overslaan?' (video)

Kandidaat Monica ongeduldig in <em>Beat The Champions</em>: 'Eerste ronde overslaan?' (video) Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Kandidaat Monica speelt zaterdag het spel van haar leven, en ze wil eigenlijk meteen de strijd aangaan met de Champions: 'Zullen we de eerste ronde overslaan? Ik ben een beetje ongeduldig.' Beat the Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Vrouw lijkt niet blij met deelname aan Beat The Champions: "Niet vrijwillig" Bekijk deze video » Beat The Champions gemist? Ibrahim snapt vraag van Chantal Janzen niet Bekijk deze video » Beat the Champions gemist? Kandidaat Dylan is bekende voor de Champions Bekijk deze video » Beat the Champions: kandidaat heeft ‘absurde vorm van fanatisme’ Bekijk deze video »
TV :
Kandidaat Monica ongeduldig in Beat The Champions: 'Eerste ronde overslaan?' (video)

Quizliefhebbers nemen het solo op tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op, om het vervolgens helemaal alleen op te nemen tegen de Champions. Kandidaat Monica speelt zaterdag het spel van haar leven, en ze wil eigenlijk meteen de strijd aangaan met de Champions: 'Zullen we de eerste ronde overslaan? Ik ben een beetje ongeduldig.'

Beat the Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV