Mona Keijzer over Onverdeeld Open : 'Polarisatie gaat me aan het hart" (video)

Mona Keijzer over Onverdeeld Open : 'Polarisatie gaat me aan het hart" (video)

Mona Keijzer strijdt voor het niet-uitbreiden van het coronatoegangsbewijs. Haar petitie genaamd Onverdeeld Open is een groot succes.

Mona Keijzer over <em>Onverdeeld Open</em> : 'Polarisatie gaat me aan het hart&quot; (video) Mona Keijzer strijdt voor het niet-uitbreiden van het coronatoegangsbewijs. Haar petitie genaamd Onverdeeld Open is een groot succes. SuccesHet aantal ondertekeningen van de petitie die oud-staatssecretaris Mona Keijzer vrijdag online zette, loopt zienderogen op. Inmiddels hebben ruim 400.000 mensen de oproep om het coronatoegangsbewijs onmiddellijk af te schaffen ondertekend. In bovenstaande video van Hart van Nederland reageert Keijzer op het succes. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mona Keijzer in Op1: 'Ik bijt al anderhalf jaar mijn tong af over coronabeleid' Bekijk deze video » Johan Derksen in VI Vandaag over manifest Mona Keijzer: 'Eindelijk geen wappie-geluid' Bekijk deze video » Mona Keijzer in de Wandelgangen VI Vandaag: "Het is aan Nederland om met deze gekkigheid te stoppen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Succes
Het aantal ondertekeningen van de petitie die oud-staatssecretaris Mona Keijzer vrijdag online zette, loopt zienderogen op. Inmiddels hebben ruim 400.000 mensen de oproep om het coronatoegangsbewijs onmiddellijk af te schaffen ondertekend. In bovenstaande video van Hart van Nederland reageert Keijzer op het succes.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV