NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond te gast in NOS Studio Peking: oud-schaatssters Wieteke Cramer, Andrea Nuyt, Mireille Reitsma, voormalig snowboarder Tobias Aalderink en brandwondenarts Sonja Scholten. WüstDione de Graaff en haar gasten blikken uitgebreid terug op het succes van Ireen Wüst, die vandaag de 1.500 meter schaatsen won op de Winterspelen in Peking. Daarmee heeft de vijf Winterspelen op rij goud gewonnen, een unieke prestatie. Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video) Bekijk deze video » Zien: Suzanne Schulting wint zilver op 500 meter shorttrack (Olympische Spelen) Bekijk deze video » ShorttrackOok is er aandacht voor shorttrack. Suzanne Schulting won zilver op de 500 meter. Brandwondenarts Sonja Scholten verzorgde Sjinkie Knegt tijdens zijn herstel nadat hij vlam vatte bij het aansteken van de houtkachel. In Peking eindigde hij vandaag in de kwartfinales van de 1000 meter. Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden. IJsbaanLive vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam blikt Dione de Graaff terug op de olympische dag in Peking. Ook zijn er onder meer reportages en muziek. Video: alpineskiër Adriana Jelinkova reageert emotioneel na mislukt debuut Bekijk deze video » Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: Ireen Wüst ziet dat ze GOUD heeft op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond te gast in NOS Studio Peking: oud-schaatssters Wieteke Cramer, Andrea Nuyt, Mireille Reitsma, voormalig snowboarder Tobias Aalderink en brandwondenarts Sonja Scholten.

Wüst
Dione de Graaff en haar gasten blikken uitgebreid terug op het succes van Ireen Wüst, die vandaag de 1.500 meter schaatsen won op de Winterspelen in Peking. Daarmee heeft de vijf Winterspelen op rij goud gewonnen, een unieke prestatie.

Shorttrack
Ook is er aandacht voor shorttrack. Suzanne Schulting won zilver op de 500 meter. Brandwondenarts Sonja Scholten verzorgde Sjinkie Knegt tijdens zijn herstel nadat hij vlam vatte bij het aansteken van de houtkachel. In Peking eindigde hij vandaag in de kwartfinales van de 1000 meter.

Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

IJsbaan
Live vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam blikt Dione de Graaff terug op de olympische dag in Peking. Ook zijn er onder meer reportages en muziek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Peking

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV