Help, mijn man is klusser: John Williams valt bijna van de trap in bouwval

Help, mijn man is klusser: John Williams valt bijna van de trap in bouwval

<em>Help, mijn man is klusser</em>: John Williams valt bijna van de trap in bouwval In een nieuwe aflevering van Help, mijn man is klusser!, vanavond (7 februari) te zien op RTL 4, brengt John Williams een bezoekje aan de Russische Alfiya. Haar woning is een enorme bouwval met het plan dat haar geliefde Henk de boel op zou knappen. Daar is echter weinig van terechtgekomen. Williams ontdekt zelf hoe gevaarlijk het is als hij na een bezoek aan een bijzondere 'kattenkamer' bijna van de trap valt... Bekijk het fragment uit Help, mijn man is klusser! hierboven. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Help, mijn man is klusser!: Ton wordt gek als professionals in zijn huis klussen Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: Anneke ziet eindresultaat Bekijk deze video »
TV :
Help, mijn man is klusser: John Williams valt bijna van de trap in bouwval

In een nieuwe aflevering van Help, mijn man is klusser!, vanavond (7 februari) te zien op RTL 4, brengt John Williams een bezoekje aan de Russische Alfiya. Haar woning is een enorme bouwval met het plan dat haar geliefde Henk de boel op zou knappen. Daar is echter weinig van terechtgekomen. Williams ontdekt zelf hoe gevaarlijk het is als hij na een bezoek aan een bijzondere 'kattenkamer' bijna van de trap valt...

Bekijk het fragment uit Help, mijn man is klusser! hierboven.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV