Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen)

Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen)

Het is Ireen Wüst gelukt om opnieuw een gouden medaille op de Olympische Spelen te behalen. Met een tijd van 1:53,28 was ze al haar concurrenten de baas op de 1500 meter. Antoinette de Jong behaalde brons.

De winnende race van Wüst zie je hieronder

Video: Ireen Wüst wint <em>GOUD</em> op de 1500 meter (Olympische Spelen) Het is Ireen Wüst gelukt om opnieuw een gouden medaille op de Olympische Spelen te behalen. Met een tijd van 1:53,28 was ze al haar concurrenten de baas op de 1500 meter. Antoinette de Jong behaalde brons. De winnende race van Wüst zie je hieronder Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Video: Ireen Wüst ziet dat ze GOUD heeft op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen)

Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV