Hunted VIPS: Kim en Maartje nemen enorm risico voor extractie-informatie

Hunted VIPS: Kim en Maartje nemen enorm risico voor extractie-informatie

Kim Lammers en Maartje Paumen doen er in Hunted VIPS alles aan om uit handen te blijven van de autoriteiten. Ze zijn op de vlucht, maar willen wel extractie-informatie te pakken krijgen. En daarom besluiten ze om een groot risico te nemen. "We moeten niet iets doms doen."

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hunted VIPS</em>: Kim en Maartje nemen enorm risico voor extractie-informatie Kim Lammers en Maartje Paumen doen er in Hunted VIPS alles aan om uit handen te blijven van de autoriteiten. Ze zijn op de vlucht, maar willen wel extractie-informatie te pakken krijgen. En daarom besluiten ze om een groot risico te nemen. "We moeten niet iets doms doen." Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Maandag in Hunted VIPS: worden bekende Nederlanders nu al gepakt? Bekijk deze video » Hunted VIPS: bloednerveuze Mingus Dagelet gaat pinnen met eng masker Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV