Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video)

Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video)

Ireen Wüst was bijzonder emotioneel, tijdens het interview over het winnen van GOUD op de 1500 meter: "Het daalt nu langzaam in wat ik eigenlijk gedaan heb. Het is toch ongelooflijk Bert (Maalderink, red.). Ik heb er niet echt woorden voor." Bekijk het fragment uit het interview met de NOS hieronder.

Emotionele <em>Ireen Wüst</em> na goud op 1500 meter: &quot;Ongelooflijk, geen woorden voor&quot; (video) Ireen Wüst was bijzonder emotioneel, tijdens het interview over het winnen van GOUD op de 1500 meter: "Het daalt nu langzaam in wat ik eigenlijk gedaan heb. Het is toch ongelooflijk Bert (Maalderink, red.). Ik heb er niet echt woorden voor." Bekijk het fragment uit het interview met de NOS hieronder. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op Discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Video: Ireen Wüst wint GOUD op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: Ireen Wüst ziet dat ze GOUD heeft op de 1500 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Emotionele Ireen Wüst na goud op 1500 meter: "Ongelooflijk, geen woorden voor" (video)

Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op Discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV