Maandag in Sluipschutters: deze man gaat heel ver voor een volle spaarkaart

Maandag in Sluipschutters: deze man gaat heel ver voor een volle spaarkaart

In Sluipschutters doet een man een opvallende bekentenis, hij vertelt namelijk dat hij heel erg ver gaat voor een volle spaarkaart. “Ik volg mannen die klaar zijn met boodschappen doen, die trek ik af achter hun auto, krijg ik ook hun zegels.”

Bekijk de video van Sluipschutters hieronder.

Sluipschutters is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Sluipschutters</em>: deze man gaat heel ver voor een volle spaarkaart In Sluipschutters doet een man een opvallende bekentenis, hij vertelt namelijk dat hij heel erg ver gaat voor een volle spaarkaart. “Ik volg mannen die klaar zijn met boodschappen doen, die trek ik af achter hun auto, krijg ik ook hun zegels.” Bekijk de video van Sluipschutters hieronder. Sluipschutters is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Sluipschutters start maandag: ‘Ik zoek een bed om op te pompen’ Bekijk deze video » Sluipschutters gemist? Rondleiding gaat mis als Leo Alkemade regenpijp lostrekt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV