Video: Rayan (5) begraven in Marokko, duizenden mensen bidden mee

Video: Rayan (5) begraven in Marokko, duizenden mensen bidden mee

In Marokko is de 5-jarige kleuter Rayan begraven. Zijn lichaam werd zaterdag na een dagenlange reddingsoperatie uit een 32 meter diepe put gehaald. Het hele dorp was maandag uitgelopen om de jongen de laatste eer te bewijzen.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Rayan</em> (5) begraven in Marokko, duizenden mensen bidden mee In Marokko is de 5-jarige kleuter Rayan begraven. Zijn lichaam werd zaterdag na een dagenlange reddingsoperatie uit een 32 meter diepe put gehaald. Het hele dorp was maandag uitgelopen om de jongen de laatste eer te bewijzen. Lees verder onder de video. PutRayan is begraven in Marokko. Duizenden mensen woonden de begrafenis bij van de 5-jarige jongen die vorige week dinsdag in een diepe put viel. Daar zat hij vijf dagen vast. Reddingswerkers bereikten hem te laat: hij werd zaterdagavond levenloos uit de put gehaald. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Bekijk ook Moeder Rayan: "Verlicht mijn pijn en die van hem in die stoffige put" (video) Bekijk deze video » Heftig: zo zit 5-jarige Rayan vast in put (video) Bekijk deze video » Zien: Rayan overleden na bevrijding uit put, bekijk beelden van ambulance Bekijk deze video » RTL Nieuws: familie rouwt om Rayan (5): 'Mijn hart doet zo'n pijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Rayan (5) begraven in Marokko, duizenden mensen bidden mee

Put
Rayan is begraven in Marokko. Duizenden mensen woonden de begrafenis bij van de 5-jarige jongen die vorige week dinsdag in een diepe put viel. Daar zat hij vijf dagen vast. Reddingswerkers bereikten hem te laat: hij werd zaterdagavond levenloos uit de put gehaald.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV