Big Brother: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches?

Big Brother: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches?

Er is een kleine rel ontstaan rondom Leroy uit Big Brother, die grensoverschrijdend gedrag zou hebben vertoond. De meningen over de kwalijkheid van zijn daden lopen overigens flink uiteen maar RTL heeft zich in ieder geval genoodzaakt gevoeld hem een officiële waarschuwing te geven. Heel erg vinden ze het blijkbaar niet want hij mag wel gewoon blijven.

'Ik zie twee tepels'
Wat is er precies gebeurd? Op het moment dat twee medebewoonsters aan het douchen zijn gluurt Leroy over de muurtjes, die vermoedelijk expres heel laag zijn gehouden, en zegt: "Ik zie twee tepels." Hierna gaat hij in bad zitten, waar hij kort zijn geslachtsdeel aanraakt. Volgens De Telegraaf is hij vanwege deze acties in contact gebracht met een psycholoog, ''Zodat hij leert waarom het niet gepast is om jezelf te betasten waar anderen bij zijn en waarom het niet gewoon is om in de douche te gluren.'

Bekijk het betreffende fragment van Big Brother hieronder

<em>Big Brother</em>: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches? Er is een kleine rel ontstaan rondom Leroy uit Big Brother, die grensoverschrijdend gedrag zou hebben vertoond. De meningen over de kwalijkheid van zijn daden lopen overigens flink uiteen maar RTL heeft zich in ieder geval genoodzaakt gevoeld hem een officiële waarschuwing te geven. Heel erg vinden ze het blijkbaar niet want hij mag wel gewoon blijven. 'Ik zie twee tepels'Wat is er precies gebeurd? Op het moment dat twee medebewoonsters aan het douchen zijn gluurt Leroy over de muurtjes, die vermoedelijk expres heel laag zijn gehouden, en zegt: "Ik zie twee tepels." Hierna gaat hij in bad zitten, waar hij kort zijn geslachtsdeel aanraakt. Volgens De Telegraaf is hij vanwege deze acties in contact gebracht met een psycholoog, ''Zodat hij leert waarom het niet gepast is om jezelf te betasten waar anderen bij zijn en waarom het niet gewoon is om in de douche te gluren.' Bekijk het betreffende fragment van Big Brother hieronder Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijke beelden Big Brother: Leroy heeft bloedende voeten na rennen over Lego Bekijk deze video » Dimitri verlaat Big Brother: bekijk zijn hoogtepunten, met zijn geliefde Vera Bekijk deze video »
TV :
Big Brother: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches?

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV