Schokkende beelden: West Ham-speler Kurt Zouma schopt zijn kat voor Snapchat-video

Schokkende beelden: West Ham-speler Kurt Zouma schopt zijn kat voor Snapchat-video

West Ham-verdediger Kurt Zouma is in opspraak geraakt nadat hij zijn kat mishandelde en de beelden verstuurde via Snapchat. Zouma schopt zijn kat en vervolgens gooit hij zijn schoen naar het dier.

Lees verder onder de video.

Schokkende beelden: West Ham-speler <em>Kurt Zouma</em> schopt zijn kat voor <em>Snapchat</em>-video West Ham-verdediger Kurt Zouma is in opspraak geraakt nadat hij zijn kat mishandelde en de beelden verstuurde via Snapchat. Zouma schopt zijn kat en vervolgens gooit hij zijn schoen naar het dier. Lees verder onder de video. ReactieDe centrale verdediger laat zijn huisdier uit zijn handen vallen geeft hem vervolgens een trap door de kamer heen. Even later gooit hij zijn schoen naar de kat en rent hij deze door het huis achterna. Zouma heeft inmiddels gereageerd. 'Er zijn geen excuses voor mijn gedrag. Ik wil benadrukken dat het goed gaat met onze katten. Ze zijn geliefd door mijn hele familie. Dit was een incident en het zal niet opnieuw gebeuren.' West Ham zegt de zaak verder intern af te handelen, maar laat weten dierenmishandeling niet te tolereren. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Marjan Olfers bij Beau over Marc Overmars: 'Bij Ajax heerst cultuur van overschrijdend gedrag' Bekijk deze video » Simon Keizer over Jeroen Rietbergen: "Hij versierde mijn vrouw met mij ernaast" (Beau) Bekijk deze video » Video: vrouw van dak gehaald door brandweer in Nijmegen, man met wapen opgepakt Bekijk deze video »
Misdaad :
Schokkende beelden: West Ham-speler Kurt Zouma schopt zijn kat voor Snapchat-video

Reactie
De centrale verdediger laat zijn huisdier uit zijn handen vallen geeft hem vervolgens een trap door de kamer heen. Even later gooit hij zijn schoen naar de kat en rent hij deze door het huis achterna. Zouma heeft inmiddels gereageerd. 'Er zijn geen excuses voor mijn gedrag. Ik wil benadrukken dat het goed gaat met onze katten. Ze zijn geliefd door mijn hele familie. Dit was een incident en het zal niet opnieuw gebeuren.' West Ham zegt de zaak verder intern af te handelen, maar laat weten dierenmishandeling niet te tolereren.

Bekijk de video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV