Bekijk hier de nieuwe trailer van animatiefilm Lightyear met Chris Evans want Infinity awaits!

Bekijk hier de nieuwe trailer van animatiefilm Lightyear met Chris Evans want Infinity awaits!

Walt Disney Studios en Pixar hebben vandaag de eerste gloednieuwe trailer van de animatiefilm Lightyear vrijgegeven. Acteur Chris Evans neemt het stokje over van Tim Allen en spreekt de stem in van Buzz Lightyear in dit waanzinnige avontuur. Dit keer niet over het speelgoedpersonage, maar over de man waarop het speelgoed is gebaseerd. Bekijk hieronder de vette trailer van Lightyear.

Bekijk hier de nieuwe trailer van animatiefilm <em>Lightyear</em> met Chris Evans want <em>Infinity awaits!</em> Walt Disney Studios en Pixar hebben vandaag de eerste gloednieuwe trailer van de animatiefilm Lightyear vrijgegeven. Acteur Chris Evans neemt het stokje over van Tim Allen en spreekt de stem in van Buzz Lightyear in dit waanzinnige avontuur. Dit keer niet over het speelgoedpersonage, maar over de man waarop het speelgoed is gebaseerd. Bekijk hieronder de vette trailer van Lightyear. Het verhaalDit sci-fi actieavontuur gaat over het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het wereldberoemde speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. Vanaf 15 juni 2022 is de film Lightyear te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Actie en Avontuur. Bekijk de officiële trailer van DC Club van Super-Pets: 18 mei in de bioscoop Bekijk deze video » Kijk LIVE naar bekendmaking Oscarnominaties voor 94ste Oscars op 8 februari Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de nieuwe trailer van animatiefilm Lightyear met Chris Evans want Infinity awaits!

Het verhaal
Dit sci-fi actieavontuur gaat over het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het wereldberoemde speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks.

Vanaf 15 juni 2022 is de film Lightyear te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Actie en Avontuur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV