Máxima bezoekt ondernemers Breda: "Goed om te horen hoe urgent issues zijn" (video)

Máxima bezoekt ondernemers Breda: "Goed om te horen hoe urgent issues zijn" (video)

Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (Comité) bracht op 8 februari een bezoek aan het atelier van kledingmerk By-Bar in Breda. De impact van de coronacrisis is groot voor veel ondernemers en onze koningin gaat om die reden in gesprek met deze bedrijven over hun visie op de toekomst. "Goed om te horen hoe urgent issues zijn", aldus Máxima.

Bekijk de video van YouTube hieronder.

<em>Máxima</em> bezoekt ondernemers <em>Breda</em>: &quot;Goed om te horen hoe urgent issues zijn&quot; (video) Koningin Máxima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (Comité) bracht op 8 februari een bezoek aan het atelier van kledingmerk By-Bar in Breda. De impact van de coronacrisis is groot voor veel ondernemers en onze koningin gaat om die reden in gesprek met deze bedrijven over hun visie op de toekomst. "Goed om te horen hoe urgent issues zijn", aldus Máxima. Bekijk de video van YouTube hieronder. Bekijk ook Koningspaar is nog steeds ijzersterk duo: "Humor is verbindende factor" Bekijk deze video » Kijken: Interview Koningspaar Willem-Alexander en Máxima over Oranje Fonds Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Queen Elizabeth probeert nieuwe crisis te voorkomen met statement' Bekijk deze video »
Royals :
Máxima bezoekt ondernemers Breda: "Goed om te horen hoe urgent issues zijn" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima bezoekt ondernemers Breda: "Goed om te horen hoe urgent issues zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV