Gordon eerlijk in Down The Road over stem Lizzy: "Ga niet dingen zeggen die niet waar zijn"

Gordon eerlijk in Down The Road over stem Lizzy: "Ga niet dingen zeggen die niet waar zijn"

Lizzy wil enorm graag zangeres worden en vraagt Gordon of hij potentie in haar ziet. Gordon moet heel eerlijk zijn tegen de jonge zangeres: "Ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Door de stand van je mond kun je heel moeilijk klanken zetten." Daarmee valt een droom om te zingen voor Lizzy in duigen.

<em>Gordon</em> eerlijk in <em>Down The Road</em> over stem Lizzy: &quot;Ga niet dingen zeggen die niet waar zijn&quot; Lizzy wil enorm graag zangeres worden en vraagt Gordon of hij potentie in haar ziet. Gordon moet heel eerlijk zijn tegen de jonge zangeres: "Ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Door de stand van je mond kun je heel moeilijk klanken zetten." Daarmee valt een droom om te zingen voor Lizzy in duigen. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down the Road: Gordon helpt Nick zijn kippen angst overwinnen Bekijk deze video » Zien: Schade in Down the Road door autorijdende Lizzy Bekijk deze video » Gordon troost Down the Road-jongeren op racebaan: "Potverdorie" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV