Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade

Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade

Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade De Nederlandse zanger Duncan Laurence gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Hierboven kun je de officiële videoclip van zijn lied 'Arcade' bekijken. Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv. Bekijk ook de belangrijkste andere kanshebbers op de winst, naast Duncan ArcadeSinger-songwriter Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, heeft Arcade zelf geschreven. Hij deed zijn opleiding aan de Rockacademie. De inspiratie voor zijn liedje heeft hij gehaald uit het overlijden van een dierbare op jonge leeftijd. Songfestival 2019: tweede repetitie Duncan Laurence - Arcade Bekijk deze video » The Voice of HollandIn 2015 bereikte Duncan de halve finale van The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions wist hij de coaches te imponeren met zijn versie van het nummer Sing, van Ed Sheeran. Hij koos voor Ilse Delange. Dit was de Blind Audition van Duncan Laurence bij The Voice of Holland Bekijk deze video » Tel AvivLaurence is op donderdag 16 mei 2019 te zien in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De finale vindt twee dagen later plaats. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival. Bekijk ook deze andere inzendingen Rusland Songfestival 2019: Sergey Lazarev - Scream Bekijk deze video » Italië Songfestival 2019: Mahmood - Soldi Bekijk deze video » Zweden Songfestival 2019: John Lundvik - Too Late For Love Bekijk deze video » Zwitserland Songfestival 2019: Luca Hänni - She Got Me Bekijk deze video » Noorwegen Songfestival 2019: KEiiNO - Spirit In The Sky Bekijk deze video »
Muziek :
Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade

De Nederlandse zanger Duncan Laurence gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Hierboven kun je de officiële videoclip van zijn lied 'Arcade' bekijken.

Kijk de halve finale met Duncan Laurence live via Gids.tv.

Bekijk ook de belangrijkste andere kanshebbers op de winst, naast Duncan

Arcade
Singer-songwriter Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, heeft Arcade zelf geschreven. Hij deed zijn opleiding aan de Rockacademie. De inspiratie voor zijn liedje heeft hij gehaald uit het overlijden van een dierbare op jonge leeftijd.

The Voice of Holland
In 2015 bereikte Duncan de halve finale van The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions wist hij de coaches te imponeren met zijn versie van het nummer Sing, van Ed Sheeran. Hij koos voor Ilse Delange.

Tel Aviv
Laurence is op donderdag 16 mei 2019 te zien in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. De finale vindt twee dagen later plaats.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival.

Bekijk ook deze andere inzendingen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de inzending voor het Songfestival 2019: Duncan Laurence - Arcade of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV