ZIEN: Dit is de nieuwe RB18 bolide van Max Verstappen (2022)

ZIEN: Dit is de nieuwe RB18 bolide van Max Verstappen (2022)

ZIEN: Dit is de nieuwe <em>RB18</em> bolide van <em>Max Verstappen</em> (2022) Red Bull lanceerde vandaag de nieuwe bolide Max Verstappen 2022. Met een 1 op zijn auto gaat Verstappen dit seizoen op jacht naar zijn tweede wereldtitel. Oracle Red Bull Racing presenteerde vandaag de nieuwe RB18, maar hield de meeste details van de auto nog verborgen voor de concurrentie. Bekijk de beelden van de nieuwe bolide in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Zien: Max Verstappen presenteert zijn helm voor nieuw Formule 1-seizoen Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen gaat racen met F1-auto op baan van ijs in Oostenrijk Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Red Bull lanceerde vandaag de nieuwe bolide Max Verstappen 2022. Met een 1 op zijn auto gaat Verstappen dit seizoen op jacht naar zijn tweede wereldtitel. Oracle Red Bull Racing presenteerde vandaag de nieuwe RB18, maar hield de meeste details van de auto nog verborgen voor de concurrentie. Bekijk de beelden van de nieuwe bolide in de Shownieuws-video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Dit is de nieuwe RB18 bolide van Max Verstappen (2022) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV